oxoweb918273

ouders


Als ouders hun kind als meer- of hoogbegaafd zien wordt dat door de buitenwereld vaak gezien als 'wishful thinking'. Op school is je kind een onopvallende leerling of heeft het juist storend gedrag. In beide gevallen is zijn of haar sprankelend intellect verborgen voor de leerkracht! Jij voelt je machteloos als je niet wordt gehoord en de juiste zorg voor jouw kind uitblijft. Helemaal als je ziet dat de school echt het beste voor je kind probeert te doen. Het laatste wat je wilt is om als een zeurouder gezien te worden. En ondertussen komt je kind steeds ongelukkiger thuis .....

Veel ouders wachten veel te lang met ingrijpen. Hoe langer wordt gewacht met de juiste maatregelen, hoe kleiner het effect. Het moet dus in de onderbouw gebeuren. Het is namelijk veel moeilijker om ongewenst gedrag te bestrijden dan te voorkomen. 
Om de ernst van de situatie van uw kind op dit moment in te schatten  kunt u de bovenstaande 'signaleringslijst onderpresteren' en de 'invullijst profielen' invullen en aan ons mailen naar info@slimpuls.nlU krijgt daarna gratis onze eerste analyse per mail.

 

 

"Voor het eerst hebben we met iemand gesproken die niet alleen onze thuissituatie helemaal begreep maar ons direct het gevoel gaf dat we niet 'gek' waren over hoe wíj onze zoon zien"  (Ingrid en Caspar, ouders van Thijmen)