oxoweb918273

formulieren

Signaleringslijst onderpresteren
Door de signaleringslijst onderpresteren in te vullen wordt duidelijk in welke mate er sprake is van onderpresteren bij uw kind. U kunt de lijst downloaden via de button hiernaast. Na invulling kunt u de lijst terugmailen naar info@slimpuls.nl  U ontvangt dan een reactie van ons. Voelt u zich vrij om meteen het Invulformulier profielen ook te mailen; het beeld wordt dan completer.

Invulformulier profielen
Door de invullijst profielen te gebruiken zien we in grote lijnen welke begeleiding de leerling nodig heeft om weer het leergierige, enthousiaste kind te worden dat het ooit was. U kunt de lijst downloaden via de button hiernaast. Na invulling kunt u de lijst terugmailen naar info@slimpuls.nl  U ontvangt dan een reactie van ons. Voelt u zich vrij om meteen ook de Signaleringslijst onderpresteren in te vullen; het beeld wordt dan completer.

Format Hogere Orde Denkopdrachten
U kunt het format downloaden via de button hiernaast. Na invulling kunt u het format terugmailen naar info@slimpuls.nl  Uw inzending wordt door ons eventueel aangevuld en onder de button HOD op deze website geplaatst.