oxoweb918273

Ouders

Wij ondersteunen ouders in het krijgen van het juiste onderwijs voor hun kind. Hiernaast kunnen ouders voor coaching en trainig terecht om zelf handvatten te krijgen in de omgang met hun begaafde kind. Kijk dus gerust naar de opties die er vanuit Slimpuls worden geboden en schroom niet om te vragen naar onorthodoxe oplossingen!

Regelmatig vragen ouders om een oudercursus die hen helpt bij het opvoeden van hun hoogbegaafde kinderen. Als het gaat om specifieke kenmerken die veel ouders tegenkomen zoals aanpassingsgedrag, frustraties in het onderwijs en overprikkeling, is er nog weinig op de markt om ouders praktisch te ondersteunen. Vanuit de expertise binnen Slimpuls zijn hierin veel mogelijkheden. Daarom zijn wij bezig om een oudercursus te ontwikkelen voor ouders van begaafde kinderen. Hierin staan uitwisseling over struikelblokken en oplossingen daarvoor op de voorgrond. De cursus wordt gegeven door Lisanne van Nijnatten en Jet Barendrecht. Wij maken er praktische en inspirerende avonden van.

De ouders in de eerste pilot waren zo enthousiast, dat ze besloten tot het oprichten van een stichting die onze ideëen gaat uitdragen!!!

U kunt via de contactpagina informeren waar en wanneer de cursus wordt gegeven.